Діяльність

Якість та безпечність сільськогосподарської продукції

 

    Управління контролю якості сільськогосподарської продукції Державної інспекції сільського господарства в Київській області забезпечує реалізацію державної політики у сфері здійснення державного нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі за:

• якістю та безпекою сільськогосподарської продукції;

• здійсненням експортно-імпортних операцій підприємствами всіх форм власності;

• веденням кількісно-якісного обліку зерна та продуктів його переробки на хлібоприймальних і зернопереробних підприємствах незалежно від форми власності та господарювання, веденням реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання, контроль за дотриманням технічного регламенту зерновими складами;

• проведенням декларування сільськогосподарської продукції, у тому числі зернових культур;

• дотриманням технічного регламенту зерновими складами в процесі зберігання зерна та продуктів його переробки;

• якістю плодоовочевої продукції та продуктів її переробки під час закупівлі, зберігання та реалізації на ринку України;

• додержанням закупівельними, переробними, торговельними підприємствами і організаціями незалежно від форми власності та господарювання правил торгівлі, реалізації і зберігання плодоовочевої продукції;

• додержанням вимог стандартів, інших нормативних документів, пов'язаних з якістю та безпечністю сільськогосподарської продукції, наявністю генетично модифікованих організмів під час її заготівлі, зберігання, переробки, переміщення територією України;

• дотриманням правил виробництва виноробної продукції;

• додержанням державних стандартів у виробництві, реалізації, експорті та імпорті товарної продукції в галузі виноградарства і виноробства;

• додержанням державних стандартів та технічних умов у виробництві вин.

• виробництвом радіологічно-безпечної сільськогосподарської продукції, вмістом в ній радіонуклідів.

• формуванням державних і регіональних ресурсів сільськогосподарської продукції.

 

Навігація:  
ГоловнаДіяльністьДіяльністьЯкість та безпечність сільськогосподарської продукції